Vacature: Coördinator Sponsoring voor Jazz in het Dorp (vrijwillig)

Vacature: Coördinator Sponsoring voor Jazz in het Dorp (vrijwillig)

Vacature: Coördinator Sponsoring voor Jazz in het Dorp (vrijwillig)

7 december, 2019 Nieuws Jazz in het Dorp
 
 
Jazz in het Dorp, hét jazzfestival in het Oude Dorp van Amstelveen, is op zoek naar een Coördinator Sponsoring. Heb jij een goed (zakelijk) netwerk in Amstelveen en ervaring met het ophalen van sponsoring voor evenementen of non-profit organisaties? En vind jij het leuk om jouw talenten in te zetten in een enthousiast, professioneel team van vrijwilligers dat Amstelveen een onvergetelijke dag wil bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jazz in het Dorp heeft een grote schare aan vaste sponsoren, maar ieder jaar hebben we ook nieuwe sponsoren nodig. Ook willen we het contact met onze vaste sponsoren versterken door ieder jaar weer naar nieuwe, verrassende manieren van sponsoring te zoeken. Zo willen we al onze sponsoren de állerbeste exposure bieden en zorgen dat het sponsorbudget dat nodig is om Jazz in het Dorp te kunnen organiseren, op tijd wordt behaald. Als sponsorcoördinator zorg jij ervoor dat de sponsortarget wordt behaald en leg je met sponsoren de specifieke afspraken en wensen vast.

Over Jazz in het Dorp
De eerste editie van Jazz in het Dorp vond plaats in 2013. Wat begon als een wild plan van een paar vrienden op een zonovergoten terrasje is inmiddels uitgegroeid tot een jazzfestival met zo’n 12.000 bezoekers per editie. Jazz in het Dorp wil iedereen, van jong tot oud, jazzliefhebber of niet, kennis laten maken met de veelzijdigheid van Jazz en de gezelligheid van het Oude Dorp van Amstelveen. Ook biedt Jazz in het Dorp jong jazztalent de kans om op te treden voor een groot publiek. Jazz in het Dorp is een gratis festival dat wordt georganiseerd door een geheel vrijwillige organisatie.


Ben jij een commercieel talent en een teamplayer en denk jij dat je ons kunt helpen met onze sponsoring? Neem dan contact met ons op via het sponsoring@jazzinhetdorp.nl!