Wie wil helpen in de KidsCorner bij Jazz in het Dorp?

Wie wil helpen in de KidsCorner bij Jazz in het Dorp?

Wie wil helpen in de KidsCorner bij Jazz in het Dorp?

6 augustus, 2017 Nieuws Amstelveenz

AMSTELVEEN - Ben jij ontzettend leuk met kinderen en hou je van muziek? Het festival Jazz in het Dorp zoekt voor zondag 10 september 2017 enthousiaste begeleiders van het kinderprogramma in de KidsCorner.

Wat ga je doen?
Rondom de kerk op het Dorpsplein wordt een heuse KidsCorner ingericht. Kinderen kunnen hier de hele dag terecht voor allerlei activiteiten. Van muzikale workshops tot schminken, van een springkussen tot knutselen en nog veel meer. Om dit alles in goede banen te leiden en te zorgen dat alle kleintjes een topdag hebben, zoekt Jazz in het Dorp vrijwilligers die tussen 14:00 en 18:00 uur een handje willen helpen.

Duurt dat de hele dag?
Nee, een shift duurt 2 uur (langer mag natuurlijk altijd!). Het zou helemaal super zijn wanneer je 2 shifts wilt draaien, tussendoor heb je dan 2 uur pauze.

Wat levert het op?
De volledige organisatie van Jazz in het Dorp is vrijwillig. Als tegenprestatie krijg je, naast eeuwige dank, van de organisatie én heel veel kinderen, een crew t-shirt, eten en drinken en een unieke ervaring achter de schermen van Jazz In Het Dorp in een heel gezellig, vrijwillig team.

Geef je op!
Heb je zin om te komen helpen? Daar zouden we ontzettend blij mee zijn. Stuur een mailtje met je contactgegevens, de tijd dat je beschikbaar bent én wat je zou willen/kunnen doen naar info@jazzinhetdorp.nl, dan wordt er contact met je opegnomen door de organisatie.