Praktisch

Praktisch

PRAKTISCH

Jazz in het Dorp vindt plaats op zondag 1 september 2019, van 14:00 uur tot 21:00 uur in het Oude Dorp van Amstelveen (Dorpsplein, Dorpsstraat & Stationsstraat).

Munten

Tijdens Jazz in het Dorp kunnen alleen consumpties worden gekocht met speciale Jazz in het Dorp-munten. Dat geldt zowel voor de terrassen en de buitenbars als in de horecazaken. Een (klein) deel van de opbrengst van deze munten komt ten goede aan Jazz in het Dorp.

Een munt kost € 2,50 en kan ook gehalveerd worden. De munten zijn op 4 plaatsen in het dorp te koop en worden per 4 stuks verkocht. Bij de muntenkassa’s kun je contant betalen en per pin. Let op dat eenmaal aangeschafte munten niet retour genomen worden.

Verkoop en consumptie van alcohol beneden de 18 jaar is op het festivalterrein en/of in horeca-etablissementen niet toegestaan.

Bereikbaarheid

Met de fiets
De makkelijkste manier om Jazz in het Dorp te bereiken is met de fiets! Er zijn extra fietsenrekken bij het Raadhuis aan de Laan Nieuwer Amstel en er wordt een grote fietsparkeerplaats gemaakt bij het Keizer Karel College (Elegast).

Doorgaand fietsverkeer kan niet door het Oude Dorp rijden en wordt omgeleid. Het Kazernepad (Zwarte Pad) is wel gewoon toegankelijk. Volg de omleidingsborden en volg de instructies van de verkeersregelaars op.

Met de auto
Tijdens Jazz in het Dorp zijn verschillende straten in het dorp afgesloten of beperkt toegankelijk.

Autovrije straten
De volgende straten zijn autovrij en worden omgevormd tot voetgangersgebied:

  • Dorpsstraat
  • Stationsstraat

Verkeersomleidingen – auto
Doorgaand verkeer zal niet via het Oude Dorp kunnen rijden. Aan de westzijde van het Dorp zal verkeer gebruik maken van de Laan Nieuwer Amstel. Aan de oostzijde van het Dorp wordt verkeer van/naar de Ouderkerklaan omgeleid via Veenendaalplein, Kastanjelaan en Keizer Karelweg.

Parkeren
In en rondom het dorp is beperkt parkeergelegenheid. De volgende parkeerterreinen zijn beschikbaar en bereikbaar:

  • Parkeerterrein Raadhuis
  • Parkeerterrein Doornweg
  • Parkeerterrein Aan de Poel

Word vriend van Jazz in het Dorp!

We houden Jazz in het Dorp graag een gratis toegankelijk festival. Veiligheids- en vergunningseisen maken dat echter steeds moeilijker. Vandaar dat we ook op u als bezoeker een beroep doen om met een vrijwillige donatie ons festival te ondersteunen. Bij een donatie van 5 euro of meer bij de kassa of ons vriendenteam, ontvangt u een gratis polsbandje. Zo kunt u aan iedereen laten zien dat u ons steunt! Wilt u ons zakelijk sponsoren? Mail dan naar info@jazzinhetdorp.nl.

Toiletten

Alle bezoekers aan Jazz in het Dorp kunnen kosteloos gebruik maken van de toiletten in alle deelnemende horecazaken. Daarnaast staan er op 4 locaties extra ecotoiletten en plaskruizen.

Sfeer

Jazz in het Dorp moet een feestje zijn voor iedereen. Hou dus een beetje rekening met elkaar en de buurtbewoners en vooral: hou het gezellig! Volg verzoeken van organisatie, beveiliging en hulpdiensten aub direct op.

Jouw mening telt!

Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat jij van ons festival en van de verschillende bands vindt. Wie moet er volgend jaar beslist weer optreden? Wie viel er een beetje tegen? Welke nieuwe bands zou u graag zien? Hoe kunnen we het festival nog leuker en gezelliger maken? Laat het ons weten via info@jazzinhetdorp.nl.