Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

25 juni, 2018 Nieuws Jazz in het Dorp

Op zondag 9 september vindt alweer de vijfde editie van Jazz in het Dorp plaats, het gezelligste jazzfestival in het Oude Dorp van Amstelveen. We zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers, kom jij ons helpen?


Op zondag 9 september vindt alweer de vijfde editie van Jazz in het Dorp plaats, het gezelligste jazzfestival in het Oude Dorp van Amstelveen. En dat lustrum gaan we vieren! Met zes podia waarop álle denkbare jazzstijlen te horen zullen zijn, heerlijke hapjes en drankjes, een daverend muzikaal programma voor jong en oud en met heel veel gezelligheid. En hopelijk… met jou!
 

Help jij Jazz in het Dorp een handje mee?
Of je nu roadie wilt zijn voor één dag en onze artiesten over het festivalterrein begeleidt, in een kassahuisje kruipt om muntjes te verkopen, artiesten aankondigt op het podium óf ons helpt met de opbouw en afbraak van het festivalterrein: wij zijn hard op zoek naar mensen die samen met ons van deze dag een succes gaan maken.

Wie zijn wij?
Wij zijn de – evenens geheel vrijwillige – organisatie van Jazz in het Dorp. Allemaal Amstelveners die het leuk vinden iets te organiseren voor andere Amstelveners. Met z’n elven werken we een jaar lang aan de voorbereidingen, maar vooral op de dag zelf kunnen we wel wat hulp gebruiken!

Wat kun je doen?
Jazz in het Dorp duurt van 14:00 tot 21:00, maar de opbouw begint al twee dagen van tevoren en de afbraak duurt tot de dag erna. Of je nu een paar uurtjes tijd hebt of de hele dag, je kunt altijd:

  • Helpen met de muntverkoop
  • Helpen met de op- en afbouw van het festivalterrein
  • Artiesten ontvangen/begeleiden
  • Begeleiden bij de kidsactiviteiten in de JazzKidsCorner
  • Als gastheer/wegwijzer helpen bij de entrees
  • Grijze haren voorkomen als troubleshooter/rots in de branding/manusje van alles
  • Zorgen dat ons team lieve vrijwilligers de hele dag voldoende te eten en te drinken heeft
  • Bardienst draaien op het Dorpsplein
  • En heb jij échte ‘stage presence’? Word dan podiumcoördinator op één vn onze podia. Je bent dan gastheer voor de artiesten op jouw podium en zorgt dat deze spetterend worden aangekondigd.

Als tegenprestatie krijg je, naast eeuwige dank (dank, geen drank), natuurlijk ook een crew t-shirt, eten en drinken en een unieke ervaring achter de schermen van Jazz In Het Dorp, in een heel gezellig, vrijwillig team.

Meld je aan!
Heb je zin om ons te komen helpen? Daar zouden we ontzettend blij mee zijn. Stuur een mailtje met je contactgegevens, de tijd dat je beschikbaar bent én wat je zou willen/kunnen doen naar info@jazzinhetdorp.nl, dan nemen we contact met je op.

Hopelijk tot zondag 9 september!
De organisatie van Jazz in het Dorp,

Sander, Patricia, Tom, Wouter, Geertje, Wil, Joop, Joost, Jurgen, Gert Jan en Jeroen.